Zuzanna Kurek, Cornerstone Communications: Antreprenorii vor în continuare să se listeze la Bursă pentru că efectele valului din 2021 sunt încă vizibile

Autor: Eduard Ivanovici 07.02.2024

Cele două listări cu acţiuni de anul trecut au venit după 11 debuturi în 2022 şi 23 în 2021  Pentru anul acesta şi-au anunţat deja mai multe companii intenţiile de listare.

Intenţiile de listare la Bursa de Valori Bucureşti rămân în continuare în picioare, chiar şi după un 2023 care a adus doar două debuturi cu acţiuni la BVB, mai exact asigurătorul Millenium Insurance Broker (MIB) şi compania de stat Hi­dro­electrica (H2O), spune Zuzanna Kurek, fondatoare a Cornerstone Communi­ca­tions, companie de consultare pre şi postlistare la Bursă.

„Cred că antreprenorii vor în continuare să se listeze pentru că efectele valului din 2021 sunt însă vizibile. S-au listat atunci foarte multe sectoare ale economiei româneşti. Mediul antreprenorial românesc înţelege mult mai bine puterea şi valoarea adăugată pe care le aduce listarea la bursă“, consideră Zuzanna Kurek.