Asirom preia portofoliul de asigurări al Aegon România, în urma achiziţionării de către Vienna Insurance Group (VIG) a companiilor Aegon din Europa Centrală şi de Est

Autor: Mircea Nica 18.01.2024

Asirom nu a indicat când ar putea fi finalizat procesul de preluare a Aegon Aegon Asigurări România este o sucursală a Aegon Polonia, astfel că transferul portofoliului de asigurări este supus, de asemenea, aprobării Autorităţii de Supraveghere Financiară poloneze.

Asirom, parte a grupului austriac Vienna Insurance Group (VIG), va prelua portofoliul de asigurări al Aegon România, în urma achiziţionării de către VIG a companiilor Aegon din Europa Centrală şi de Est, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Asirom.

În ultimii ani, Asirom şi-a revizuit strategia şi modelul operaţional, iar această transformare ne-a adus în top 4 companii din industrie. Conti­nuăm creşterea profitabilă, iar acest pas strategic reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii superioare clienţilor şi partenerilor noştri. Vom continua să dezvoltăm şi să diversificăm portofoliul Asirom pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale pieţei“, a declarat Mădălin Roşu, preşedinte al Directoratului Asirom VIG.