Romgermed: Există o creştere din ce în ce mai mare a solicitărilor de servicii medicale din provincie. Romgermed, un jucător de talie medie, include un spital pe Calea Plevnei, o policlinică, un centru de imagistică şi 9 laboratoare în Capitală

Autor: Mirabela Tiron 12.12.2023

Romgermed, un jucător de talie medie de pe piaţa serviciilor medicale private, a ajuns la nouă laboratoare medicale în Capitală, o policlinică cu 110 cabinete, alături de spitalul existent pe Calea Plevnei.

„Există o creştere din ce în ce mai mare a solicitărilor de servicii medicale din provincie, cărora ne-am propus să răspundem prompt, deşi a fost o mare provocare. În acest scop am accelerat procedurile de autorizare a cabinetelor medicale, iar în acest moment avem 110 cabinete autori­zate, cu 400 de medici specialişti“, au transmis oficialii companiei către ZF. Romgermed este prezent în România din 1999 şi s-a dezvoltat pe nişa laboratoarelor şi a clinicilor private. Grupul cuprinde mai multe firme, unde acţionar este Dorian Sam Schwartz. Laboratoarele de analize medicale sunt divizii profitabile pentru jucă­torii de pe piaţa serviciilor medicale private.