Grupul Vodafone a recrutat-o de la Microsoft pe Violeta Luca pentru a conduce operaţiunile din Cehia, un business cu aproape 5 milioane de clienţi pe mobil şi fix

Autor: Adrian Seceleanu 04.12.2023

În ultimii trei ani Violeta Luca a condus afacerile americanilor de la Microsoft din Cehia şi Slovacia, după ce anterior a fost liderul subsidiarei locale.

Violeta Luca, unul dintre cei mai cunoscuţi manageri români din IT, care a condus în ultimii trei ani afacerile Microsoft din Cehia şi Slovacia, a fost recrutată de grupul britanic Vodafone pentru a prelua poziţia de CEO al Vodafone Cehia în ianuarie 2024.

„După o călătorie fantastică de 7 ani la Microsoft, a venit timpul să pornesc într-o nouă aventură. În timp ce aştept cu nerăbdare să mă alătur Vodafone Cehia pe 8 ianuarie, îmi amintesc cuvintele lui Peter Drucker: <<Cel mai bun mod de a prezice viitorul este să-l creezi>>. Sunt onorată să preiau noul rol şi îmbrăţişez noul capitol cu entuziasm şi o mentalitate de învingător pentru un viitor strălucit înainte“, a scris Violeta Luca pe reţeaua socială de business LinkedIn.