Premierul Marcel Ciolacu: Nu te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri

Autor: Gabriel Pecheanu 19.11.2023

Premierul Marcel Ciolacu îi îndeamnă pe şoferi, cu ocazia Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, să nu se urce la volan dacă au băut sau dacă au consumat droguri: „Promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuşi să salvăm vieţile celor dragi”.

„Susţin tema din acest an a Zilei Mondiale de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, aceea de a ne implica fiecare dintre noi, în calitate de autorităţi sau de participanţi la trafic, într-un efort comun prin care să prevenim pierderea de vieţi pe şosele. Avem obligaţia de a face acest lucru pentru copiii, tinerii, femeile şi bărbaţii victime ale tragediilor circulaţiei rutiere! Avem datoria nu doar de a face legi mai aspre, dar mai ales de a preveni astfel de tragedii”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El aminteşte că luni va avea loc dezbaterea ”#LegeaAnastasia. Drumul către viaţă”.

„Împreună - stat, mediu privat, ONG-uri, cetăţeni - promovând mesajele Legii Anastasia, vom reuşi să salvăm vieţile celor dragi! Nn te urca la volan dacă ai băut sau dacă ai consumat droguri! Alege viaţa”, încheie Ciolacu.