Afacerile agenţiei de turism Eximtur Cluj au crescut cu 20% în primele nouă luni din 2023, ajungând la 40 mil. euro

Autor: Laurentiu Cotu 01.11.2023

Agenţia de turism Eximtur din Cluj-Napoca, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, controlată de familia Morariu, a realizat o cifră de afaceri de 40 mil. euro în primele nouă luni din acest an, în creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă transmis de companie. 

Vânzările Eximtur pe segmentul business travel au crescut cu 30% în perioada ianuarie-septembrie 2023, faţă de perioada corespondentă din 2022. 

„Această creştere semnificativă se datorează în mare parte portofoliului de clienţi corporate, care şi-au intensificat deplasările în scop de business şi au reluat în forţă organizarea de evenimente de tip team-building, incentive şi formare profesională atât în ţară, cât şi în străinătate. 

Consultanţii Eximtur au emis peste 14.000 de bilete de avion pentru călătorii de afaceri, dintre care 50% au fost pentru destinaţii europene, 30% pentru zboruri intercontinentale şi 20% pentru rute interne“, se arată în comunicatul de presă al companiei.