Vă aşteptăm la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, pe 27 octombrie 2023!

Autor: Publicitate 24.10.2023

66 de locaţii, la nivelul agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă vă aşteaptă pregătite pentru desfăşurarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, eveniment organizat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în data de 27 octombrie 2023. 

Toate persoanelor interesate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional sunt aşteptate în locaţiile publicate la adresa https://bit.ly/46RpXHU.

Din informaţiile preliminare colectate la data de 19 Octombrie 2023, se anunţă un eveniment cu participare mare din partea agenţilor economici.

 

Astfel, dintr-un total de 19.695 agenţi economici contactaţi, deja 1.049 şi-au anunţat participarea la Bursă. 

Aceştia au declarat 21.248, locuri de muncă vacante, din care:

-     1.207 oferte de locuri de muncă pentru absolvenţii de studii superioare,

-    20.041 oferte de locuri de muncă pentru absolvenţii fără studii superioare.

 

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de muncă oferite pentru absolvenţii fără studii superioare:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe informaţii, urmăriţi comunicările noastre pe site-ul ANOFM  www.anofm.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/fiiinformat

Totodată, pentru că „eSPOR-Relaţia cu angajatorii”, proiect aflat în implementare până la data de 31 decembrie 2023, prevede adaptarea serviciilor dedicate angajatorilor în funcţie de nevoile acestora prin proceduri simplificate, prin introducerea de servicii online bazate pe semnătură electronică în implementarea măsurilor de stimulare a ocupării forţei de muncă, vor fi puse la dispoziţie, cu ocazia Bursei absolvenţilor, informaţii, materiale care vor detalia schimbările în bine, în relaţia noastră cu angajatorii.

Material realizat în cadrul „campaniei online de promovare a instrumentelor şi serviciilor oferite de SPO, clienţilor săi”, prin proiectul „Relaţia SPO cu angajatorii - eSPOR”/ POCU/801/3/15/139164, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.