Piaţa de capital 2023, ediţia a II-a. Victor Gânsac, SafeTech Innovations: Listarea la bursă aduce credibilitate şi transparenţă inclusiv în faţa clienţilor. Listarea pe piaţa AeRO este un pas foarte bun înainte de listarea pe piaţa principală

Autor: Răzvan Botea 17.10.2023

Victor Gânsac, CEO şi cofondator al companiei SafeTech Innovations, recent listată pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti, a vorbit la conferinţa ZF Piaţa de capital, ediţia a doua, care a avut loc la finalul lui septembrie, despre trecerea de pe piaţa secundară AeRo către piaţa principală.

„Anul 2023 este primul an pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti. Trecerea a avut loc în februarie. Ne-am văzut imediat de business imediat după. Imediat după trecerea pe piaţa principală, am fost abordaţi de mai mulţi investitori institu­ţionali. Purtăm periodic discuţii cu aceştia şi avem teleconferinţe regulate“, a spus el. Ziarul Financiar a organizat la finalul lui septembrie 2023 cea de-a doua ediţie a conferinţei ZF Piaţa de capital. În cadrul acestei ediţii, reprezentanţi ai autorităţilor relevante în domeniu, ai investitorilor, brokerilor sau companiilor listate au vorbit despre viitorul companiilor listate şi la BVB.