UNSAR: Un număr de 14 dosare de daună au fost avizate în urma exploziei de la Crevedia în baza poliţelor de asigurare dedicate locuinţelor şi companiilor

Autor: Claudia Medrega 08.09.2023

„În tragedia de săptămâna trecută şi-au pierdut viaţa 5 persoane, alte aproape 60 au fost rănite şi zeci de construcţii au fost avariate. Este vorba atât despre locuinţe, cât şi despre sedii de companii. Doar o parte dintre acestea erau însă şi protejate financiar printr-o poliţă de asigurare“, a transmis UNSAR.

Companiile de asigurări au deschis până acum un număr de 14 dosare de daună în baza poliţelor de asigurare dedicate locuinţelor şi companiilor ca urmare a notificărilor primite din partea celor care au fost afectaţi de exploziile produse la staţia GPL din comuna Crevedia, judeţul Dâmboviţa.

„În tragedia de săptămâna trecută şi-au pierdut viaţa 5 persoane, alte aproape 60 au fost rănite şi zeci de construcţii au fost avariate. Este vorba atât despre locuinţe, cât şi despre sedii de companii. Doar o parte dintre acestea erau însă şi protejate financiar printr-o poliţă de asigurare“, a transmis Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), care reprezintă 21 de companii de profil.