Sacha Dragic, proprietarul Superbet, atacă piaţa de capital cu o societate nouă de brokeraj. Care sunt planurile pentru viitor

Autor: Liviu Popescu 19.07.2023

Mihaela Bîciu, director general: Vrem să facem Bursa de Valori accesibilă şi pe înţelesul tuturor Planul standard de comisionare în lei: 0,47% comision (acţiuni, drepturi, unităţi de fond, ETF, produse structurate), 0,20% obligaţiuni corporative şi municipale, 0,1% titluri de stat.

Bursa de Valori Bucureşti va avea din 24 iu­lie 2023 o nouă societate de brokeraj autorizată, prima după o pauză de 14 ani, odată cu începerea oficială a operaţiunilor Investimental, companie controlată de antreprenorul Sacha Dragic, fondatorul Superbet, şi condusă de Mihaela Bîciu. În CV-ul celei din urmă regăsesc 20 de ani la cârma TradeVille, perioadă de timp în care brokerul a devenit un jucător important în piaţa serviciilor bursiere din România.

De luni site-ul Investimental va fi operaţional astfel că cei care vor dori să-şi deschidă conturi vor avea la tranzacţionare instrumentele financiare listate la Bursa de Valori Bucureşti cât şi aproximativ 6.000 de companii listate la New York.