Untold l-a numit director de marketing pe Radu Moldovan-Petruţ, managerul care s-a ocupat de marketingul Pernod Ricard şi Heidi Chocolat

Autor: Mădălina Dediu Panaete 07.07.2023

Radu Moldovan-Petruţ, un executiv român care are circa 18 ani de experienţă în marketing, a fost numit chief marketing director în cadrul Untold, cel mai mare jucător din piaţa de entertainment din estul Europei, conform LinkedIn.

Managerul şi-a construit cariera în cadrul grupului Pernod Ricard, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul băuturilor spirtoase de la nivel mondial. Radu Moldovan Petruţ şi-a început cariera în cadrul Bere Mureş, companie cumpărată mai târziu în HEINEKEN România. În 2008, el s-a alăturat echipei Pernod Ricard România ca brand manager pe categoria de white spirits şi a lucrat în cadrul companiei până în 2013, când a plecat la Heidi Chocolat, unul dintre cei mai mari pro­du­cători de cio­co­lată. Aici el a ocu­pat funcţia de mar­keting direc­tor timp de apro­xi­mativ un an şi ju­mă­tate, după care a revenit la Pernod Ricard ca marketing direc­tor. Pe această poziţie el a rămas circa 7 ani, apoi a fost promovat ca global market activation director în Stockholm, funcţie pe care a ocupat-o până în martie anul acesta.