Retailerul online de modă DY Fashion, deţinut de Irina şi Dragoş Aipu: Mizăm pe o creştere de 15% a cifrei de afaceri în 2023, după ce anul trecut am avut 23 mil. lei

Autor: Ioana Nita 15.06.2023

Retailerul online de modă DY Fashion, fondat în urmă cu 11 ani de antreprenorii locali Irina şi Dragoş Aipu, mizează pe o creştere a cifrei de afaceri de 15% în 2023, în condiţiile în care businessul a înregistrat deja în prima parte a acestui an un avans de circa 15-20%. Anul trecut, cifra de afaceri netă a companiei s-a situat la 23,3 milioane lei (peste 4,7 milioane euro), potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.

„Pentru noi, primele luni din an au venit cu o creştere de 15% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. O schimbare semnficativă s-a observat în luna mai, când am înregistrat o creştere de 20% ca urmare a lansării unei campanii la TV.  Pentru 2023 estimăm o creştere de 15% a cifrei de afaceri. Noi mizăm pe o uşoară creştere dacă tendinţele se păstrează”, a declarat Dragoş Aipu, cofondator al DY Fashion, adăugând că piaţa de fashion este foarte dinamică şi în continuă creştere.