Sever Savanciuc, CEO, Lowe Group România: Ne aşteptăm în continuare la incertitudine şi la o ciclicitate accelerată a mediului de afaceri

Autor: Ramona Cornea 14.06.2023

„O potenţială recesiune planează constant în ultimele 18 luni, iar nivelul de încredere a mediului de afaceri în economie trece prin cicluri rapide de îngheţ-dezgheţ. Acest «short-termism» vine cu provocări atât pentru noi, cât şi pentru economie la nivel macro“.

Sever Savanciuc, CEO al Lowe Group România, un grup de comunicare cu acti­vitate de circa 30 de ani pe piaţa locală, afirmă că se aşteaptă în continuare la incer­titudine în economia locală, ceea ce vine cu provocări atât pentru mediul de afaceri, cât şi pentru economie la nivel macro.

„Ne aşteptăm în continuare la incertitudine şi la o ciclicitate accelerată a mediului de afaceri. O potenţială recesiune planează constant în ultimele 18 luni, iar nivelul de încredere a mediului de afaceri în economie trece prin cicluri rapide de îngheţ-dezgheţ. Acest „short-termism“ vine cu provocări atât pentru noi, cât şi pentru economie la nivel macro, şi poate fi în sine un factor care ne duce mai aproape de recesiune“, a spus Sever Savanciuc în răspunsurile pentru realizarea anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie.