Din banking în antreprenoriat. Bogdan Speteanu pleacă din sistemul bancar, de la BCR, unde a fost director executiv produse corporate şi a condus în ultimii ani divizia IMM, şi devine antreprenor

Autori: Claudia Medrega , Alexandra Cepăreanu 08.06.2023

Bogdan Speteanu, care a lucrat în ultimii ani la BCR, fiind director executiv produse corporate şi conducând în ultimii ani divizia IMM, după ce anterior a fost şi CEO al BCR Leasing, pleacă din sectorul financiar-bancar şi devine antreprenor.

El lucrează, împreună cu Mircea Dihel, fostul CEO al Ţiriac Leasing,  la dezvoltarea unei platforme de tip mobility-as-a-service (MaaS), care să ofere servicii de leasing operaţional destinate persoanelor fizice, liber- profesioniştilor şi companiilor mici, pe baza unui abonament lunar, care se va lansa în a doua jumătate a anului, după cum au transmis cofondatorii start-up-ului MOOV Leasing. Investiţia în dezvoltarea platformei se ridică momentan la 3 mil. euro, iar în perioada următoare vor avea loc mai multe runde de majorări ale capitalurilor investite.