Business MAGAZIN. „Oracolul din Omaha” face o previziune sumbră şi lasă optimismul la uşă, iar asta înseamnă veşti proaste pentru toată lumea: Am trecut printr-o perioadă absolut fantastică, însă ea se apropie de sfârşit. Nu mai avem nicio certitudine pentru ziua de mâine, pentru anul viitor şi pentru aproape nimic

Autor: Iulian Tenchiu 09.05.2023

Warren Buffett, legendarul investitor al cărui conglomerat este văzut ca un barometru al sănătăţii economiei americane datorită portofoliului de businessuri pe care le deţine, pare că şi-a pierdut optimismul, iar cea mai recentă previziunea a sa privind situaţia economică nu arată deloc bine, scrie CNBC.

„Oracolul din Omaha” crede că „perioada extraordinară” de consum excesiv venit pe fondul stimulentelor pandemiei Covid a luat sfârşit.

Acum, multe dintre afacerile sale se confruntă cu o acumulare de stocuri de care vor trebui să scape prin vânzări, a declarat el în faţa celor aproximativ 40.000 de acţionari care s-au adunat în Omaha la Berkshire Hathaway, în cadrul întâlnirii anuale a companiei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro