Cătălin Bordei, managing partner, Innobyte: Nevoia de recrutare persistă şi vrem să creştem echipa cu 20% în 2023, să ajungem la minimum 50 colegi. Avem poziţii deschise pentru developeri middle şi seniori

Autor: Alexandra Cepăreanu 09.05.2023

„La nivel de salarii, se păstrează trendul de creştere, însă observăm un ritm mai moderat în ultimul an. Şi cred că vom vedea în 2023 o presiune suplimentară pe bugetele de salarii la nivel global“ Innobyte a început anul 2023 cu 43 de specialişti în e-commerce Compania a închis anul 2022 cu afaceri de 9,7 mil.lei, minus 8% faţă de 2021.

Compania românească Innobyte, specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru e-commerce, cu afaceri de 9,7 milioane lei în 2022 şi 43 de angajaţi – care pot munci remote sau din birourile din Bucureşti şi Cluj ale companiei -, are deschise mai multe poziţii de recrutare, având ca obiectiv să crească echipa cu 20% până la finalul anului în curs.

„În 2022 am angajat nouă specialişti în echipa de dezvoltare pe po­ziţii de back-end, front-end development şi specialişti în testare. În continuare, nevoia de recrutare persistă şi ne propunem să creştem cu 20% echipa, astfel încât să ajungem la un minim de 50 colegi. Avem în prezent poziţii deschise pentru developeri mid şi seniori care să cunoască Node.js, Typescript, React.js, Magento şi specialişti QA“, a spus pentru ZF Cătălin Bordei, managing partner, Innobyte.