Fondul de investiţii al grupului Erste, proprietarul BCR, îi trimite în Silicon Valley pe românii de la Prime Dash. Start-up-ul lansat în Oradea derulează o rundă de finanţare de 8 mil. dolari la Londra

Autor: Adrian Seceleanu 20.04.2023

Start-up-ul Prime Dash, fondat în Oradea, care a dezvoltat soluţii de business intelligence pentru IMM-uri, se numără printre cele şapte start-up-uri din regiune selectate de Seed Starter - fondul de investiţii al grupului austriac Erste - proprietarul BCR, pentru a participa la un program special de accelerare care se derulează inclusiv în SUA, în Silicon Valley. Prime Dash a avut acces la această competiţie după ce a câştigat o altă etapă derulată în Bucureşti, în cadrul unui eveniment organizat de acceleratorul InnovX-BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks.

„La finalul lunii februarie Prime Dash,  alumni InnovX-BCR, a fost selectat să participe în programul de accelerare Silicon Valley Accelerator derulat la Praga de Seed Starter CS, fondul de venture capital al grupului Erste. Premiul a fost obţinut în cadrul evenimentului organizat la Bucureşti de InnovX-BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks, eveniment derulat în perioada 27-28 februarie şi la care au participat alte patru companii,  alumni InnovX- BCR, respectiv Finqware, Jobful, QuickLegal şi Softlead.