Philip Morris International estimează că, la nivel global, 24,9 milioane de persoane folosesc produsele fără fum, faţă de 21,7 milioane în 2021, iar o treime din veniturile companiei au provenit in 2022 din acest segment de business

Autor: Roxana Rosu 13.04.2023

Philip Morris International estimează că, la nivel global, 24,9 milioane de persoane folosesc produsele fără fum, faţă de 21,7 milioane în 2021, iar o treime din veniturile companiei au provenit in 2022 din acest segment de business, potrivit raportului anual de sustenabilitate.

„În ciuda numeroaselor provocări, 2022 a fost un an remarcabil care ne-a consolidat spiritul de echipă şi în care am făcut paşi semnificativi către atingerea obiectivului nostru. Facem progrese în călătoria noastră pentru a deveni, până în 2025, o companie care produce predominant alternative fără fum şi care elimină treptat ţigările. Deşi o transformare de această amploare şi complexitate nu poate fi realizată peste noapte, noi ne angajăm să o facem să se întâmple cât mai repede posibil. Printr-o implicare constructivă vom reuşi să accelerăm ritmul schimbărilor semnificative şi de impact şi vom finaliza procesul de transformare.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Executive Officer PMI.