Antreprenorul român Bogdan Vlad a atras doi retaileri britanici în acţionariatul brandului de parfumerie de nişă Testament Collection. Noii acţionari sunt Opatra London – un grup cu 200 de magazine şi prezenţă în 40 de ţări – şi Amory – un alt brand britanic cu zece magazine, spune antreprenorul

Autor: Cristina Roşca 27.03.2023

Antreprenorul român Bogdan Vlad (35 de ani), care în urmă cu circa cinci ani a pus bazele brandului de parfumerie de nişă Testament Collection, afirmă că a atras doi noi acţionari în business. Este vorba de doi retaileri britanici – Opatra London şi Amory, conform lui. Tranzacţia, a cărei valoare nu a fost făcută publică, vine într-o perioadă în care parfumeria de nişă este în plin avânt, cu multe iniţiative, lansări şi, totodată, acorduri de M&A.

„Referitor la distribuţia părţilor sociale, eu rămân cu 34%, în timp ce Amory şi Opatra au fiecare 33%. Odată cu acest deal, brandul urmează să deschidă magazine în Marea Britanie şi SUA. Vrem de asemenea să eficientizăm producţia, prin manufacturarea unui ambalaj nou, 100% custom made. Totodată, vom îmbutelia în Franţa şi vom începe distribuţia la scară mai largă printr-o serie de parteneriate strategice“, spusţine Bogdan Vlad.