ZF HR Conference 2022. Cum se pregătesc marii angajatori pentru anul 2023. Manuel Fernandez Amezaga, CEO, Sodexo. Bugetele de beneficii o să crească în 2023, mai ales că posibilităţile de a creşte salariile foarte mult nu prea există

Autor: Alexandra Cepăreanu 17.12.2022

„Deja începem să vedem cum companiile încep să crească bugetele de beneficii, oferă din ce în ce mai multe beneficii deoarece este o modalitate de a compensa creşterea inflaţiei.”

Bugetele de beneficii o să crească în 2023, având în vedere că posibilităţile angajatorilor de a creşte salariile foarte mult nu prea există, afirmă Manuel Fernandez Amezaga, CEO al Sodexo Benefits and Rewards Service Romania & Bulgaria. 

„Bugetele de beneficii o să crească în 2023, mai ales că posibilităţile de a creşte salariile foarte mult nu prea există. Deja începem să vedem cum companiile încep să crească bugetele de beneficii, oferă din ce în ce mai multe beneficii deoarece este o modalitate de a compensa creşterea inflaţiei. De asemenea, important este să le arătăm angajaţilor că le ascultăm cu adevărat nevoile, iar totul depinde de strategia de HR care trebuie să fie orientată spre a reţine oamenii şi spre a creşte implicarea şi productivitatea”, a spus Manuel Fernandez Amezaga în cadrul evenimentului ZF HR Conference 2022. „Cum se pregătesc marii angajatori pentru anul 2023?”