Peter Cunningham, Citi: Strategia noastră este de a creşte cota de piaţă într-un mod profitabil şi durabil

Autor: Claudia Medrega 07.11.2022

„Perspectivele sunt destul de incerte în acest moment, uitându-ne la actul delicat de echilibrare pe care îl fac băncile centrale - încercând să controleze inflaţia, pe de o parte, precum şi să evite o recesiune. Costul inflaţiei va fi influenţat în continuare de criza enegetică şi în 2023“.

Strategia Citi pe piaţa bancară românească este de a creşte cota de piaţă într-un mod profitabil şi durabil, susţinând clienţii în contextul actual incert, a declarat pentru ZF Peter Cunningham,  EMEA head of corporate, commercial and public sector sales, treasury&trade solutions managing director la Citi.

„Nu aş vedea cota de piaţă şi profitabilitatea ca excluzându-se reciproc - de fapt, strategia noastră este de a creşte cota de piaţă într-un mod profitabil şi durabil, adăugând continuu valoare diferenţiată clienţilor noştri şi susţinându-le aspiraţiile de creştere în timp ce navighează un context incert“, a declarat pentru ZF Peter Cunningham, care a venit recent la Bucureşti ca parte a unei delegaţii de experţi regionali ai Citi, pentru un eveniment dedicat clienţilor băncii, în special profesioniştilor din trezoreriile marilor companii şi din centrele lor de servicii.