Exclusivitate ZF. Interviu cu James Park, CEO şi cofondator, Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google. Centrul Fitbit din Bucureşti a ajuns la 350 de oameni, şi va creşte cu peste 10% şi în acest an

Autor: Adrian Seceleanu 08.07.2022

Majd Bakar: Oamenii din acest birou sunt implicaţi în fiecare aspect al activităţii noastre în Fitbit. James Park: este o creştere incredibilă în Bucureşti, iar echipa de aici a lucrat la multe părţi esenţiale ale tehnologiei şi ale produselor noastre.

Fitbit, unul dintre cei mai mari producători globali de ceasuri inteligente şi gadgeturi purtabile, care a devenit anul trecut parte a gigantului american Google, a ajuns la o echipă de 350 de oameni la centrul din Bucureşti, şi are în plan să continue recrutările cu alte câteva zeci de persoane în acest an, în contextul în care biroul a devenit unul cheie pentru businessul companiei, au spus într-un interviu exclusiv cu ZF, care a avut loc recent în Bucureşti, James Park, CEO şi cofondator, Fitbit şi Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.

„Am crescut deja echipa substanţial. Este o creştere de două cifre (peste 10% - n. red.) şi plănuim să continuăm să facem asta. Nu, nu sunt pregătit să împărtăşesc un număr exact de recrutări, dar cu siguranţă vedem o creştere de peste 10% pentru echipă“, a declarat Majd Bakar - vicepreşedinte pentru inginerie al Google.