Vlad Bodea, fondator, Bento - Intellectually Curious: Listarea hibridă a venit organic. Vrem să accelerăm tranziţia de la o companie de servicii la una de produse

Autor: Eduard Ivanovici 17.03.2022

Listarea hibridă efectuată de Bento - Intellectually Curious, companie antreprenorială specializată în implementarea de soluţii software şi servicii de infrastructură IT şi cloud, atât prin majorare de capital, cât şi prin vânzare de acţiuni noi, a reprezentat un efort organic, precizează Vlad Bodea, fondatorul Bento.

„În general, ne place să facem lucrurile diferit. Menţionez că am aflat aproape de plasamentul privat că suntem printre primele companii care merge către acest concept hibrid. Partea de majorare de capital are obiective clare. Însă o parte din acţionarii existenţi au dorit să aibă posibilitatea de a vinde o parte din acţiuni . De asemenea, am dorit să dăm posibilitatea mai multor oameni să intre în acţionariatul companiei... Deci lucrurile au venit organic (...) Vrem să accelerăm tranziţia de la o companie de servicii la una de produse”, a spus Vlad Bodea la summit-ul ZF Romanian Capital Market 2022.

 

Alte afirmaţii: