Blue Air a transportat 1,6 milioane de pasageri şi a încheiat al doilea an de pandemie cu afaceri de 121 mil. euro: „Ne aşteptăm ca începând cu a doua jumătate a lunii iunie să avem un număr de zboruri comparabil cu cel din 2019“

Autor: Miruna Diaconu 23.02.2022

De la 1 martie, Blue Air va avea un nou CEO, este vorba de Steven Greenway, care are o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, în principal în companiile aeriene de tip low cost Steven Greenway preia mandatul de CEO de la Oana Petrescu, care a ocupat această funcţie încă din primăvara anului 2019.

Compania aeriană Blue Air a înregistrat anul tre­cut un trafic de 1,6 mi­lioa­ne de pasageri, în scă­dere cu circa 10% fa­ţă de anul anterior, conform datelor trans­mise de către reprezentanţii com­paniei. Tot­oda­tă, cifra de afaceri ra­portată în cel de-al doilea an al pan­de­miei a fost de 121 mil. euro, cu 15% mai puţin faţă de anul financiar anterior.

Cifrele sunt aferente perioadei oc­tombrie 2020 – septembrie 2021, pe­rioa­da între octombrie şi sep­tem­brie fiind anul financiar al companiei.