Câştigurile lui Cristiano Ronaldo pe Instagram fac istorie

Autor: Rafael Hekman 13.02.2022

Instagram este o sursă majoră de venituri pentru starul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, care a stabilit un nou record, devenind cel mai urmărit influencer de pe platformă. 

Cristiano Ronaldo a doborât multe recorduri în fotbal, de-a lungul carierei sale îndelungate şi laborioase, dar are o influenţă majoră şi în afara terenului şi este lider şi pe Instagram.

În vârstă de 37 de ani, este acum cea mai urmărită persoană de pe întreaga platformă, întrucât a depăşit 400 de milioane de urmăritori, după o creştere rapidă de la revenirea sa la Manchester United.

Ronaldo a adunat o bază masivă de fani de-a lungul carierei sale, dar de când a revenit la United, în această vară, numărul de urmăritori a crescut cu 163 de milioane, depăşind-o pe vedeta din Keeping Up with the Kardashians, Kylie Jenner.

Cu o astfel de expunere vin şi banii, deoarece este, în mod natural, una dintre cele mai bune căi de publicitate, iar Ronaldo face o avere numai din Instagram, înainte de a lua în considerare oricare dintre celelalte surse de venit ale sale.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro