E.ON a finalizat în acest an 21 de centrale fotovoltaice pentru companii din 12 judeţe, în valoare de peste 3,3 milioane de euro

Autor: Roxana Rosu 22.12.2021

E.ON Energie România a finalizat anul acesta construcţia a 21 de centrale fotovoltaice pentru companii din 12 judeţe, valoarea totală a proiectelor ridicându-se la peste 3,3 milioane de euro.

Centralele solare, proiectate pe cerinţelor specifice fiecărui partener, au puteri nominale instalate între 118 şi 470 kWp şi asigură între 34 şi 100% din necesarul de energie al acestora.

„Sprijinim companiile, indiferent de domeniul lor de activitate, să devină producători de energie regenerabilă, să-şi reducă dependenţa de energia din reţea şi să devină prietenoase cu mediul. Sustenabilitatea nu mai este o căsuţă de bifat, este o zonă critică de investiţii care poate aduce partenerilor noştri oportunităţi de avantaj competitiv şi care înseamnă, totodată, o contribuţie efectivă la tranziţia spre o economie cu zero emisii de gaze cu efect de seră”, a declarat Claudia Griech, Director General E.ON Energie România.