Mustafa Tiftikcioglu, Garanti BBVA România: Pandemia ne-a învăţat că evoluţia României va fi dictatată de inovaţie şi digitalizare. Progresul României este şi în mâinile antreprenorilor şi tinerilor, care trebuie sprijiniţi

Autor: Claudia Medrega 17.11.2021

♦ Abilităţile tehnologice digitale pot reprezenta atuurile românilor pentru obţinerea unor locuri de muncă competitive şi o calitate a vieţii mai ridicată, consideră şeful Garanti BBVA România.

Orientarea investiţiilor cu pre­că­de­re spre inovaţie şi digitalizare poate ge­ne­ra un avans important pentru România.

De altfel, ultimii doi ani, perioadă do­mi­na­tă de pandemia de coronavirus, ne-au de­monstrat că acestea au fost ele­men­tele che­ie care au facilitat con­tinuarea acti­vităţilor şi redresarea eco­nomică, a de­cla­rat Mustafa Tiftikcioglu, CEO al Garanti BBVA România pentru ZF.

„Pandemia ne-a învăţat că evoluţia Ro­mâ­niei va fi dictatată de inovaţie şi digitalizare“.

În opinia şefului Garanti BBVA Ro­mâ­nia sectorul IT românesc este unul vibrant şi este important să se dezvolte în continuare, cu sprijnul statului român şi al mediului privat, deopotrivă, deoarece abilităţile tehnologice digitale pot repre­zen­ta atuurile românilor pentru obţine­rea unor locuri de muncă com­petitive şi o calitate a vieţii mai ridicată.