Ştefan Cherciu, Casa Noastră: Ne-am propus să sărim de 200 mil. euro afaceri în 2023. Vom avea nevoie de capacităţi de producţie suplimentare, sperăm la un nou ajutor de stat. Casa Noastră a încheiat la finalul lunii octombrie construcţia primei etape a investiţiei pe care o derulează cu ajutor de stat în comuna Pieleşti de lângă Craiova

Autor: Alina-Elena Vasiliu 13.11.2021

Producătorul de ferestre Casa Noastră din judeţul Dolj, care deţine brandul QFort, şi-a setat ca obiec­tiv depăşirea pragului de 200 mil. euro ci­fră de afaceri în 2023. Anul tre­cut, com­pa­nia a realizat venituri de 65 mil. euro, astfel că ţinta pentru ur­mătorii doi ani este triplarea rezul­tatului din 2020.

„Pentru anul viitor, ne-am bu­getat o creştere de 40%, vrem să ajungem la 160 de milioane de euro, iar în 2023 ne-am propus să sărim de 200 de milioane de euro. O să avem ne­voie de capacităţi de producţie su­pli­mentare, sperăm la un nou aju­tor de stat, deoarece doar exportatorii cu capital românesc care vor să se dez­volte, care au demonstrat că pot, că au o echipă în spate, au un busi­ness sca­labil şi o marjă netă de mi­nimum 10% pot să rezolve de­fi­citul comer­cial al ţării dacă sunt ajutaţi“, a spus antre­prenorul Ştefan Cherciu, pro­prietarul Casa Noastră, în­tr-un răs­puns ofe­­rit în ve­de­rea realizării su­pli­­men­tului ani­­versar care mar­­chea­ză 23 de ani de existenţă ai Ziarului Financiar.