Hotelul Suter Palace din Bucureşti: Există un interes ridicat de a veni la noi pentru a lucra remote. Hotelul de cinci stele Suter Palace Heritage Boutique Hotel din Capitală a înregistrat anul trecut afaceri de 2 mil. lei

Autor: Miruna Diaconu 28.09.2021

Wanda Nicolau, resident manager al hotelului de cinci stele Suter Palace din Bucureşti, spune că anul aces­ta a observat o creştere a segmentului de leisure sus­ţi­nută de turiştii români. Totodată, există un interes ri­dicat din partea celor care vin la hotel să lucreze remote.

„O schimbare pe care am constatat-o anul acesta este creşterea segmentului de leisure generat de piaţa internă, precum şi un interes ridicat pentru produse hibrid de tipul cameră-birou, care să ofere şi posibilităţi de telemuncă. Din punctul de vedere al comporta­men­tului turiştilor s-a evidenţiat o tendinţă de a nu-şi mai plă­nui sejururile cu mult timp înainte, scăzând sem­ni­fi­ca­tiv perioada de rezervare în avans la numai 2-3 zile“, spu­ne Wanda Nicolau, resident manager al hotelului de cinci stele Suter Palace din Bucureşti.