Dezvoltatorul elveţian Artemis investeşte 4 milioane de euro într-o clădire nouă în parcul industrial din Sânandrei, judeţul Timiş. În Parcul Industrial Sânandrei, mai există două imobile, ambele închiriate integral

Autor: Alina-Elena Vasiliu 23.09.2021

Elveţienii de la Artemis, care de­ţin cinci parcuri industriale lângă Timişoara, fac o a treia hală indus­trială în parcul din Sânandrei, întins pe o suprafaţă de 10,5 hectare.

„Investim în a treia clă­dire indus­trială, de aproxi­ma­tiv 6.500 de metri pă­traţi, cu funcţiuni de logis­tică, birouri şi cantină. Inves­tiţia urmează strategia de dezvoltare a group ma­nage­mentului pentru Ro­mânia, în formarea unui cluster industrial şi atrage­rea diferitelor com­pa­nii in­ter­naţionale şi naţio­nale în parcurile industriale de­ţinute de Artemis, în zo­na de vest a ţării“, spu­ne Adriana Cioca, adminis­tra­torul Artemis pentru România.

Investiţia elveţienilor este de aproxi­mativ 4 milioane de euro, iar cons­trucţia nouă va fi livrată la sfârşitul lunii februarie 2022. Cantina care va de­servi tot parcul industrial va fi în­chi­riată şi operată de compa­nia Pronat, care distribuie şi produce sub brand propriu alimente şi cosme­tice bio şi care are o fabrică tot în par­cul din Sânandrei, judeţul Timiş. Pronat este deţinută de Codruţa Petcu şi Emanuel Popa.