GreenPoint Management, companie din domeniul gestionării deşeurilor, o numeşte în funcţia de director general pe Irina Ionescu. Ea s-a despărţit de Coca-Cola după 18 ani

Autor: Florentina Niţu 02.09.2021

GreenPoint Management, com­pa­nie din domeniul gestionării deşe­u­rilor cu o cifră de afaceri de peste 140 milioane de lei, o numeşte în func­ţia de director general pe Irina Ionescu.

Irina Ionescu s-a despărţit recent de liderul pieţe de băuturi răcori­toa­re nonalcoolice Coca-Cola, activând în Coca-Cola HBC România şi Coca-Cola România timp de 18 ani. Ultima poziţie pe care a ocupat-o a fost de public affairs and communication ma­nager Adria pentru ţările Slovenia, Croaţia şi Bosnia-Herţegovina, potri­vit informaţiilor publicate de compa­nie pe profilul său de LinkedIn, reţea pentru mediul de business.

„Sustenabilitatea a stat la baza mul­tor programe pe care le-am ini­ţiat şi pe care le-am dezvoltat de-a lun­gul carierei mele. (...) În acest con­text, noul rol pe care mi l-am asu­mat reprezintă o evoluţie naturală a parcursului meu profesional“, spune Irina Ionescu, director general al GreenPoint Management.