Fondul Catalyst România II a finanţat SeedBlink cu 1,2 milioane de euro. Plaforma de crowdfunding vrea să se extindă pe alte pieţe din UE

Autor: Roxana Rosu 08.07.2021

Catalyst România Fund II, unul dintre cele mai importante fonduri de tip venture capital din regiune, a participat cu o finanţare de 1,2 milioane euro, ca lead investor, la runda serie A demarată de SeedBlink la finalul lunii mai.

Platforma de crowdfunding pentru startup-uri de tehnologie a obţinut deja 1,1 milioane euro prin equity crowd-investing, la sfârşitul lunii mai. Restul finanţării au provenit de la Catalyst România Fund II şi alţi investitori instituţionali.

Tranzacţia a fost asistată de firma de avocatură Stratulat Albulescu. 

“SeedBlink are potenţialul de a îndepărta barierele tradiţionale ale procesului de finanţare, atât pentru investitori, cât şi pentru start-up-urile de tehnologie din întreaga Europă. Creşterea platformei şi a pieţelor adresate va deschide oportunitatea pentru mai mulţi participanţi, atât fondatori cât şi investitori retail, să beneficieze de această democratizare”, afirmă Marius Ghenea, Managing Partner Catalyst România.