Wizrom Software raportează afaceri de peste 28 milioane lei pentru 2020, în creştere cu 3,8%, şi un profit de 2 milioane lei, în urcare cu 18%

Autor: Roxana Rosu 07.07.2021

Producătorul de soft Wizrom Software a încheiat 2020 cu afaceri de peste 28 milioane lei, în creştere cu aproximativ 3.8%, şi un profit de 2 milioane lei, în urcare cu 18%.

„Una dintre provocările avute, de-a lungul ultimului an, a fost să lucrăm îndeaproape cu toţi clienţii, atât cu cei noi, cât şi cu cei existenţi, şi să le furnizăm soluţii îmbunătăţite care să le permită telemunca – activitatea de bază în aproape toate industriile. O altă provocare, pe care am avut-o în 2020, a fost să ne actualizăm softurile în timp real, pentru a ţine pasul cu schimbările legislative. A fost un an complicat, dar am reuşit să atingem performanţa, în ciuda tuturor dificultăţilor sanitare şi economice”, precizează Adrian Bodomoiu, Director General în cadrul Wizrom Software.

Creşterea afacerilor Wizrom s-a datorat atât implementărilor de soluţii IT care erau deja în curs de execuţie din anul anterior, cât şi solicitărilor nou-venite din partea clienţilor din servicii, distribuţie şi automotive. Totodată, soluţiile de tip ERP, precum şi softurile de HR s-au numărat printre cele mai cerute servicii Wizrom.