Cosmin Cârstea, DP World Constanţa: „Ne propunem investiţii de 50 mil. euro în următorii doi ani“. DP World îşi propune să dezvolte spaţii logistice pe 80 de hectare în Portul Constanţa şi va construi terminal intermodal în Ardeal, în zona Aiud

Autor: Ramona Cornea 01.07.2021

DP World, unul dintre cei mai mari operatori portuari din lume, îşi propune să investească mai mult de 50 mil. euro în următorii doi ani în România, după cum a spus Cosmin Cârstea, CEO al DP World Constanţa & DP World Logistics România, companii care fac parte din  DP World.

„În România, noi ne propunem să dezvoltăm o reţea de terminale intermodale, terminare porturi şi magazii. Ne propunem să investim mai departe. Avem o porţiune de 80 hectare închiriată de la Autoritatea Portului Constanţa, iar pe aceste 80 de hectare vedem următoarele investiţii: o magazie de logistică, platforme pentru operarea containerelor, platforme pentru operarea mărfurilor de tip project-cargo şi altele“, a spus Cosmin Cârstea în cadrul videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie 2021.