Dragoş Petrescu, City Grill: Am cumpărat 49% din Maison des Crepes şi vrem să deschidem în franciză 30 de restaurante în trei ani. Continuăm şi dezvoltarea grupului

Autor: Cristina Roşca 18.06.2021

♦ City Grill deţine în prezent 16 restaurante şi patru bucătării de tip cloud kitchen destinate livrărilor ♦ Totodată, grupul a preluat şi 49% din restaurantul Aubergine din centrul vechi şi vrea să mai deschidă încă unul în zona Charles de Gaulle ♦ După deschiderea din mai a sectorului HoReCa, vânzările grupului au ajuns undeva la 70% faţă de nivelul etalon din 2019.

City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante din Româ­nia, a adus în grup două branduri noi – Maison des Crepes şi Aubergine – păs­trând în acţionariat an­tre­prenorii care le-au fondat.

„Am preluat 49% din Maison des Crepes, un business fondat de antre­prenorul Valentin Strugaru care păs­trează pachetul majoritar“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului.

Strugaru a lucrat anterior în cadrul Domino’s Pizza, o multinaţională adusă lo­cal în sistem de franciză, conform celor mai re­cente date ale ZF. Apoi a fondat busi­nessul Maison des Crepes care are cinci unităţi – trei în Bucureşti şi câte una în Constanţa şi Piteşti.