Mai puţin de 2% dintre europeni vor să îşi facă următoarea vacanţă în România: 56% dintre europeni îşi vor petrece următoarea vacanţă până în luna august

Autor: Miruna Diaconu 02.06.2021

♦ Asociaţia Europeană a Turismului a realizat un studiu prin care a fost analizată dorinţa turiştilor europeni de a călători ţinând cont de faptul că încă există restricţii în statele europene pentru limitarea răspândirii virusului.

Mai puţin de 2% dintre europeni vor să îşi facă următoarea vacanţă în România, conform unui studiu realizat de Asociaţia Europeană a Turismului. Dorinţa europenilor de a călători se află la cel mai înalt nivel din ultima perioadă, astfel că 56% dintre participanţii la acest studiu plănuiesc să îşi facă următoarele vacanţe până în luna august a acestui an.

Asociaţia Europeană a Turismului a realizat un studiu prin care a fost analizată dorinţa turiştilor europeni de a călători ţinând cont de faptul că încă există restricţii în statele europene pentru limitarea răspândirii virusului.

Faţă de studiul realizat anterior, România a urcat în clasament, astfel că, într-un studiu realizat la începutul acestui an, sub 1% din europeni voiau să ajungă la noi în ţară în următoarea vacanţă, însă acest procent s-a schimbat odată cu evoluţia pandemiei şi a campaniei de vaccinare.