Hotelul boutique Belle Epoque din Constanţa a avut în 2020 un grad de ocupare de 50%: „Pentru anul acesta ne aşteptăm la o ocupare de 100%“

Autor: Miruna Diaconu 30.04.2021

♦ Hotelul din centrul istoric al Constanţei a fost deschis în 2016, iar proprietara unităţii de cazare are în plan achiziţionarea unei noi clădiri istorice pe care să o transforme într-un hotel.

Hotelul boutique Belle Epoque din Constanţa a fost deschis în urma unei investiţii de aproape 1 mil. euro, iar anul trecut gradul mediu de ocupare a fost de 50%, potrivit reprezentanţilor hotelului. Pentru anul acesta, proprietarii hotelului se aşteaptă ca gradul mediu de ocupare să fie de 100%.

„Belle Epoque Bou­tique şi-a deschis porţile în anul 2016. Este un small bou­tique luxury, găzduit de o clădire istorică, con­stru­ită în anul 1882, a apar­ţinut celei mai bogate fami­lii de greci din acea perioadă şi este prima casă cu auto­ri­za­ţie de construcţie. Acum cinci ani am încheiat un ca­pitol al carierei mele, am ocupat poziţii de conducere în do­meniul bancar, după care am hotărât că îmi pot des­chide o afacere cochetă, cumpărând un imobil ca acesta, unde să-mi pot primi oaspeţii“, spune Claudia Tudosescu, proprietara hotelului Belle Epoque din Constanţa.