Belgienii de la WDP au obţinut venituri de 11,3 milioane de euro în primul trimestru din 2021 din cele 55 de proprietăţi logistice pe care le au în România. WDP a încheiat un acord pentru dezvoltarea unui proiect nou de aproximativ 25.000 de metri pătraţi în Transilvania, o investiţie de aproximativ 19 milioane de euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 28.04.2021

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP, unul dintre cei mai activi in­ves­titori de pe piaţa din România, a obţinut ve­nituri din chirii în valoare de 11,3 mi­lioane de euro de pe piaţa locală în primul tri­mestru din 2021, potrivit celui mai recent raport al companiei.

WDP are în România 55 de proprietăţi, cu o suprafaţă totală de peste 1,1 milioane de metri pătraţi. De asemenea, WDP are terenuri care se întind pe 4,9 mi­lioane de metri pătraţi, iar în­tregul portofoliu este eva­luat la 764 de milioane de euro. Rata de neocupare este 0%.

„Ţinând cont de dez­voltarea completă a par­cu­rilor din Ştefăneştii de Jos şi Drago­mireşti, WDP finali­zea­ză în prezent achiziţia de noi terenuri în valoare de 10 mi­lioane de euro“, se arată în raportul amintit.