Start-up-ul Digitail, care a luat finanţare de 2,5 mil. $ inclusiv de la un fond al Google: Căutăm oameni pentru a ne extinde

Autor: Alexandra Cepăreanu 24.03.2021

♦ Digitail înregistrează în platformă 600 de clinici veterinare, peste 2.000 de veterinari şi aproape 500.000 de carnete de sănătate digitale ♦ În România, 300 de clinici şi spitale veterinare folosesc platforma Digitail.

Startup-ul Digitail, care a dez­voltat o platformă ce aduce în acelaşi loc medicii veterinari şi proprietarii de animale, cu afa­ceri de aproximativ 120.000 de euro la finalul anului trecut şi 16 salariaţi, vizează extinderea echipei şi caută să angajeze personal pentru rolurile de web development, user experience (UX), mobile development şi chief of staff.

„Momentan suntem 16 coechipieri. Am fost opt în ianuarie şi am accelerat re­crutările datorită finanţării recente, în valoare de 2,5 mil. dolari. În continuare vrem să mărim echipa şi căutăm să recrutăm pentru diferite poziţii“, a spus într-un interviu pentru ZF Sebastian Gabor, cofondator al Digitail.