Marius Niţă, Papillon Laboratoires Cosmetiques: Loncolor este 100% brand românesc. Producem exclusiv în România şi comercializăm pe teritoriul întregii ţări

Autor: Cristina Roşca 03.03.2021

♦ Papillon Laboratoires Cosmetiques este activă pe segmentul de îngrijire a părului, brandul Loncolor fiind cunoscut mai ales pe piaţa vopselelor de păr, unde are o cotă de piaţă în volum de peste 30% ♦ Compania are o fabrică în Bucureşti.

Producătorul de vopsea de păr Loncolor şi-a bugetat pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri după ce 2020 a fost un an atipic, marcat de pandemia de Covid-19. Chiar şi aşa, în 2020 compania a lansat noi produse, a supravegheat cu atenţie stocurile din magazine şi a urmărit schimbările pe care acest eveniment mondial le-a adus în comportamentul consumatorilor.

Oficialii companiei nu oferă însă detalii privind cifra de afaceri de anul trecut după ce în 2019 businessul a fost de aproape 60 mil. lei, în urcare cu 6%.

„Anul 2020 a fost unul în care cu toţii am fost nevoiţi să ne adaptăm, să ne schimbăm obiceiurile şi stilul de viaţă. A fost un an atipic“, spune Marius Niţă, director de marketing şi vânzări în cadrul Loncolor.