Clujenii de la Urbano Parks finalizează în vară construcţia parcului logistic de 25.500 mp din zona de vest a oraşului Cluj-Napoca, investiţie de 16,5 mil. euro. „Avem în plan să dezvoltăm încă un parc industrial lângă Turda, cu acces la nodul de autostradă dintre A3 şi A10“

Autor: Laurentiu Cotu 02.03.2021

Urbano Parks, firmă fondată de antreprenorii Mircea Ilea, Alexandru Şerban şi Daniel Paraschiv din Cluj-Napoca, va finaliza în luna iulie a acestui an lucrările de construcţie pen­tru încă 8.500 mp de spaţii industriale clasa A, în cadrul eta­pei a III-a de dezvoltare a parcului logistic din zona de vest a oraşului Cluj-Napoca. Astfel, parcul industrial şi lo­gistic Urbano Cluj Vest (UCV), situat în zona Floreşti-Gilău, va avea o suprafaţă totală con­struită de 25.500 mp, investiţia ajungând la 16,5 milioane de euro. Spa­ţiile parcului indus­tri­al variază între 1.150 mp şi 7.488 mp  şi au dis­po­nibile fiecare atât dock-uri, cât şi drive-in, po­tri­vit unor informaţii fu­r­nizate ante­rior de com­panie.

„În prezent, cei 17.000 de metri pătraţi de spaţii de pro­ducţie şi logistică, fina­li­za­ţi în etapele de dezvol­tare I şi II, sunt funcţionali şi uti­li­zaţi în totalitate de către şase companii, cumulând un nu­măr de 430 de angajaţi. Înce­pând cu luna ianuarie a acestui an, în cadrul pro­iec­tului Urbano Parks am con­ti­nuat cu etapa III de dez­vol­ta­re, construcţia a încă 8.500 de metri pătraţi de spaţii in­dus­triale clasa A.