Smart Lighting, o firmă de instalaţii electrice din Bucureşti, face o fabrică în care investeşte 1 mil. euro. „Pe viitor, nu excludem producţia de panouri solare“

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.02.2021

Investiţia de 1 milion de euro în noua fabrică va fi realizată cu finanţare europeană.

Smart Lighting & Installations, o com­panie din Bucureşti care se ocupă cu proiectarea şi modernizarea de reţele electrice, are în plan o investiţie de 1 mi­lion de euro pentru o fabrică de echi­­pamente electrice, unde ar putea pro­­duce, în viitor, şi panouri fotovoltaice.

„Dorim să ne extindem domeniul de activitate. În perioada următoare, vrem să construim şi să dăm în exploa­tare o hală de producţie de echipa­men­te electrice. În primă fază, dorim să asam­blăm tablouri electrice şi să anga­jăm personal calificat în acest domeniu. Totodată, ne gândim la tendinţele de pe piaţa energiei electrice şi con­şti­entizăm importanţa pe care o capătă ener­gia verde, motiv pentru care, pe vi­itor, nu excludem producţia de panouri solare“, spune Robert Dorobanţu, ad­ministratorul general Smart Lighting. Investiţia de 1 milion de euro va fi realizată cu finanţare europeană.