#Vaccinarea reporneşte businessul. Cristian Taban, director executive Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologiei: „Este vital să ne vaccinăm, creşte încrederea angajatorilor, a companiilor în redresarea economică“

Autor: Georgiana Mihalache 09.02.2021

♦ Peste 80% din personalul Dent Estet s-a vaccinat împotriva COVID-19 sau este înscris în platforma pentru programare ♦ Angajaţii din domeniul medical, printre care şi cei din clinicile stomatologice, au fost primele persoane care au primit vaccinul, încadrându-se în prima etapă a imunizării.

Angajaţii Dent Estet, cel mai mare operator privat din domeniul stomatologiei, au vrut în număr mare să se vaccineze împotriva COVID-19, peste 80% dintre angajaţi primind sau aşteptând să primească dozele pentru imunizare, a spus Cristian Taban, directorul executiv al Dent Estet.

„Este vital, este extrem de important să ne vaccinăm! Este convingerea noastră, a întregii echipe a Clinicilor Dent Estet! Avem personal medical în proporţie de peste 80%, dar întreaga companie este cu o puternică cultură axată pe sănătate şi medicină de ultimă generaţie. Ceea ce în­seamnă că apariţia vacci­nului şi accesul la el au fost îmbrăţişate cu entuziasm de toţi anga­jaţii. Suntem vaccinaţi sau programaţi la vaccin deja în proporţie de 80%, restul urmează procedurile de programare şi privim anul acesta cu optimism că ne vom întoarce la back to life, back to business as usual“, a spus Cristian Taban. El a explicat că vaccinarea este importantă din trei motive: medical, pentru că astfel creşte rata imunizării şi oamenii vor reveni la obiceiurile de consum de dinainte de pandemie; emoţional, mai ales pentru populaţie, la nivelul angajaţilor existând o anxietate generată de lucrul de acasă, dar şi organizaţional.