Producătorul de vopsele Policolor: S-a dovedit că investiţia în noua fabrică a fost una optimă. Tehnologia ne-a permis să operăm la capacitate normală de producţie fără un număr mare de oameni

Autor: Alina-Elena Vasiliu 27.01.2021

Vânzările companiei au fost afectate cel mai mult în lunile martie şi aprilie din 2020, însă faptul că fabrica a funcţionat continuu a redus la minimum scăderea, astfel că în următoarea parte a sezonului vânzările au crescut.

Producătorul de vopsele pentru construcţii Policolor-Orgachim, deţinut de două fonduri de investiţii, spune că a beneficiat anul trecut de pe urma noii fabrici puse în funcţiune în 2019, aceasta fiind mult  mai tehnologizată, ceea ce a simplificat munca în condiţii de pandemie.

„Investiţia în fabrică a demonstrat că, strategic şi economic, a fost una optimă pen­tru Policolor. Tehnologia de care beneficiază ne-a permis să operăm la capacitate normală de producţie, fără utilizarea unui număr mare de oameni, lucru extrem de important în perioadele cu restricţii de asociere a unui număr mare de oameni în acelaşi spaţiu“, spune Daniel Olăeru, directorul naţional de vânzări pentru divizia Consumers Markets, în cadrul Policolor.