Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Acţiunile SafeTech Innovations intră la tranzacţionare la Bursă pe 29 ianuarie. CEO: Propunem acţionarilor o abordare mixtă a politicii de dividend, atât numerar, cât şi acţiuni gratuite

Autor: Tibi Oprea 27.01.2021

♦ Compania vine la Bursă cu o capitalizare anticipată de 12,5 mil. lei şi un free float de 20%.

Victor Gânsac, cofondator şi CEO al companiei româneşti de securitate cibernetică SafeTech Innovations, care în octombrie 2020 a atras 2,5 mil. lei de la investitori în cadrul unui plasament privat de acţiuni, spune că  acţiunile vor intra la tranzacţionare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti pe 29 ianuarie.

„Prima zi de tranzacţionare va fi vineri, 29 ianuarie. Vom marca acest eveniment printr-o deschidere oficială a sesiunii de tranzacţio­nare a Bursei de Valori Bucureşti. Invităm toţi investitorii interesaţi, cât şi acţionarii existenţi să fie alături de noi“, spune Victor Gânsac. Cei doi acţionari semnificativi ai SafeTech au fiecare o participaţie de 40% din numărul de acţiuni şi intenţionează să rămână majoritari în companie, însă nu exclud vânzări de pachete mici pe piaţă.