Anul 2020 a fost, pentru producătorul ferestrelor QFort, cel mai bun din istoria companiei, cu afaceri de 72 mil. euro. În 2021, Ştefan Cherciu investeşte 10 mil. euro

Autor: Alina-Elena Vasiliu 08.01.2021

„Suntem într-un sector în care oamenii investesc, în această perioadă, stând în casă mai mult timp decât de obicei, în condiţii de telemuncă. Mulţi îşi dau seama că au nevoie să-şi schimbe ferestrele, majoritatea nu mai pleacă în concediu, nu-şi mai schimbă maşina, nu mai cheltuiesc pe haine, aşa că investesc în casă şi noi suntem fericiţi“.

Casa Noastră, producătorul feres­tre­lor QFort, din judeţul Dolj, are pro­gramate investiţii de 10 mili­oa­ne de euro în 2021 pentru dez­vol­tarea producţiei.

„Construim o hală de aproape 2.000 de me­tri pătraţi, unde o să insta­lăm o linie de deten­sionare şi securizare sticlă, de care avem nevoie pentru a putea produce sticle de dimensiuni mari, în special pentru culisantele din aluminiu şi faţade. De asemenea, construim o altă hală de 5.000 de metri pătraţi, unde o să ne pregătim ucenicii. Suntem la a treia generaţie, avem puţin peste 100 de copii pe an prin şcoala duală, o să pregătim colegii de la montaj şi o să producem uşi de intrare din aluminiu“, spune Ştefan Cherciu, proprietarul firmei Casa Noastră.