Festivalul-croazieră sub umbrela Untold, programat pentru vara aceasta, are deja 3 categorii de bilete sold out. „Vrem să devenim cel mai relevant jucător din industria de evenimente din România şi din Europa“

Autor: Miruna Diaconu 06.01.2021

♦ Anul trecut, reprezentanţii Untold au anunţat intenţia de a organiza un al treila festival la Timişoara, un nou concept de festival diferit de cele existente care va avea o primă ediţie în 2023.

Untold Odyssey, un proiect de tip festival – croazieră iniţiat de organi­za­torii Untold si Neversea, are deja trei cate­gorii de bilete vândute, din patru puse la dispoziţia publicului, spun re­pre­zentanţii organizatorului de eveni­men­te care mai arată că acest proiect a venit ca o idee de diversificare a porto­fo­liului existent.

„Această croazieră Untold este o pro­punere complementară, exclusivis­tă, preţurile pachetelor, care includ caza­rea şi masa, sunt ceva mai ridicate, iar experienţa este mai exclusivistă, exis­tă doar 2.500 de locuri. Planul nos­tru este să devenim cel mai relevant jucă­tor din industria de evenimente din România şi chiar şi din Europa în urmă­torii ani, testăm şi anumite idei“, spun reprezentanţii Untold.