ZF Live. Despre afacerile care au fost încetinite de pandemia de COVID-19. Victor Vişan, fondator FormTex: Plănuiam o cifră de afaceri de aproape un milion de euro, înceheim anul cu circa 350 de mii de euro, o scădere semnificativă faţă de anul trecut

Autor: Livia Gheorghe 31.12.2020

Produsele FormTex sunt făcute cu o structură uşoară din aluminiu peste care este pus un print uşor elastic din textil, cu ajutorul lor se pot face structuri complexe pentru expoziţii sau evenimente.

FormTex este o companie de producţie publicitară, activează în zona evenimentelor, expoziţiilor, zonă care a fost oprită în contextul actual al pandemiei de COVID-19. Acest lucru a schimbat complet direcţia şi modul de dezvoltare al afacerii.

”Aveam în plan să dezvoltăm pieţele externe, intenţionam să ne relocăm într-un spaţiu mai mare. Proiectasem o creştere destul de mare, plănuiam o cifră de afaceri de aproape un milion de euro, înceheim anul cu circa 350 de mii de euro, o scădere semnificativă faţă de anul trecut, însă lucrul care mă bucură este că nu am fost nevoiţi să dăm afară oameni şi am reuşit să rămânem într-o zonă de profitabilitate”, spune Victor Vişan, fondator FormTex, în cadrul emisiunii ZF Live.