Businessul Intermedicas, controlat de medicul Wargha Enayati, a trecut de 1 milion euro în 2020 iar 40% din afaceri vin din abonamente corporate

Autor: Georgiana Mihalache 18.12.2020

♦ Intermedicas a pus pe piaţă conceptul concierge medical, prin care pacienţii au acces la un pachet care include consultaţii, aplicaţie mobilă, evaluarea completă a cazului şi ghidarea pacienţilor în sistemul medical.

Intermedicas, un business în do­meniul serviciilor medicale care inter­me­diază accesul pacienţilor la o a doua opinie medicală, controlat de medicul Wargha Enayati, fondatorul reţelei Re­gina Maria, a ajuns la afaceri de peste 1 mil. euro în 2020, ceea ce înseamnă o creştere de 30% faţă de anul anterior.

Divizia care a crescut cel mai mult şi aduce 40% din business o reprezintă abonamentele concierge medical din zona corporate, medicul Enayati fiind cel care a pus bazele sistemului de abonamente private în urmă cu 25 de ani.

„Abonamentele Concierge Medical Corporate au înregistrat o creştere de 30%, reprezentând 40% din cifra de afaceri. Tot anul acesta a fost lansat primul abonament Concierge Medical Individual din România, răspunzând lipsei de ghidare, îndrumare şi integrare a informaţiei medicale, cu care pacienţii din România se confruntă“, a spus Ana Maria Marian, managing partner Intermedicas.