Start-up-ul local RepsMate, care analizează comportamentul clienţilor, a reuşit să obţină o investiţie de 100.000 euro: Acum dezvoltăm prima versiune a produsului pe care o vom lansa în februarie-martie

Autor: Ioana Nita 14.12.2020



Start-up-ul local RepsMate, care dezvoltă o aplicaţie software bazată pe tehnologia inteligenţei artificiale ce analizează comporta­mentul clienţilor, a reuşit să atragă în total o finanţare de 100.000 euro, din care jumătate provine din partea TechAngels, iar cealaltă de la fondul de investiţii GapMinder VC. RepsMate, start-up prezentat şi în cadrul emisiunii ZF IT Generation, va folosi investiţia pentru a dezvolta prima versiune a aplicaţiei şi pentru comercializarea ei.

„Sperăm să lansăm prima ver­siune în februarie-martie. Aceasta va avea cel puţin trei scenarii diferite şi le va da managerilor posibilitatea de a-şi crea singuri diferite alerte direct în platformă“, a declarat pentru ZF Alin Roşca, CEO şi fondator al RepsMate. El a adăugat că scenariile avute în vedere în aplicaţie vizează îmbună­tăţirea calităţii şi performanţei pentru companii care activează în zona de relaţii clienţi - suport şi servicii, şi zona de vânzări.